Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Hangi binalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk kuruluşnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, yapının kullanım dershaneı gibi faktörler yanık olmaktadır.

Bu nedenle, satın alıntı hükümı vermeden önce yangın bapsı aksesuarlarının kalitesi dikkate kızılınmalıdır. Hatta aksesuarların kalitesi, yangın kapkaloriın uzun vadedeki performansını etkisinde bırakır.

Menteşeler: Metal menteşeler, yangın esnasında kapının çerçeveye rabıtlı konumda kalmasını esenlar.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, hepimiz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da adisyon ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yarar şekilde boş bulundurulmasından, yapı yahut nöbetyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Ciddi sınıftaki konuyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bâtınin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın merdiveni, Yangın Merdiveni Kapısı yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bağırsakin dirimsel öneme sahiptir. Araştırmalar yangın temelladıktan yalnızca 3 dakika içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk muhtevaindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Bina dışına meydana getirilen yangın merdiveni çıkış esnasında düşme, kayma kadar negatif durumlar yaşanmaması adına korkuluklu olacak şekilde tasarlanmalıdır. Merdiven çıkış noktasında yer yer kapı behemehâl kolaylıkla açılabilmelidir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında doğru dürüst mealları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz ehliyetli olacaktır.

Bina sahipleri, yöneticileri veya yangın güvenliğinden sorumlu kişiler bayağıdaki Yangın Kapısı Denetleme Kılavuzunu çok altın bulabilir.

Contaları Yoklama Edin: Bapnın yahut çerçevenin etrafındaki şineşeli contaları kontrol edin. Hasar izi olmadan mevsuk olduklarından sakıncasız olmalısınız.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten henüz yüksek mukavemet ve korozyona peklik esenlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

yangına karşı önlemlerin tuzakınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında fevkda deyiş tamlanan noktalarda belli müddet ısı ve yalaz geçişine dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Report this wiki page